Despre noi

desprePersonalul formator de care dispune firma noastra este alcatuit din persoane cu experinta, dispune sa devina oricand partenerii dumneavoastra de discutii.
Cursurile noastre iti ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in domeniul achizitiilor publice. Taliv Formare este o companie care vizeaza gasirea unor solutii cat mai eficiente si optime pentru realizarea obiectivelor organizatiilor. In acelasi timp, vizeaza formarea persoanelor printr-un mediu de cultivare cat mai placut in care sa exceleze in aptitudinile necesare domeniului profesional.

Misiune:

Misiunea noastra este cultivarea si pregatirea unui standard si a unor solutii de expertiza in cadrul organizatiilor.

Viziune:

Taliv Formare este o companie care vizeaza gasirea unor solutii cat mai eficiente si optime pentru indeplinirea obiectivelor organizatiilor. In acelasi timp, vizeaza formarea persoanelor printr-un mediu cat mai placut, in care sa exceleze in aptitudinile necesare domeniului profesional. Taliv formare este adept al idei de cultivare continua, in care oamenii nu se opresc niciodata din invatat. In aceasta idee, societatea vizeaza programe de training si formare in dezvoltare continua, solutii cat mai optime si eficiente si puncte de vedere la nivel de expertiza.

Valori:

Calitate: Dorim sa oferim programe de training cat si solutii lacalitatea dorita pentru a obtine performante profesionale sporite in cadrul organizatiei.
Expertiza: Calitatea insasi vine de la oamenii cu expertiza in domeniu. Noi va propunem o modalitatea de a lucra cu expertii in cadrul domeniului achizitiilor publice.
Noutate: Vom fi la curent cu noutatile din domeniu pentru a incuraja invatatul continuu si modificarea modalitatilor de gandire odata cu modificarile aduse legislatiei din domeniu.

Obiective:

– Training de calitate cu informatii care sa fie la zi cu legea Achizitiilor Publice.
– Formarea de persoane in expertiza domeniului.
– Dezvoltarea cat mai optima in domeniu, in concordanta cu legea.
– Cresterea atat in calitate cat si ca leadership in domeniu.