Următorul eveniment:

S.C. TALIV FORMARE S.R.L organizeaza in luna februarie cursuri acreditate de achizitii publice si are placerea de a va invita sa descoperiti cum se implementeaza si aplica noile reglementari in domeniu.

Cursul are ca obiectiv specializarea si perfectionarea expertilor in achizitii publice prin aprofundarea cunostintelor teoretice si practice in conformitate cu noua legislatie in vigoare si se adreseaza angajatilor din departamentele de achizitii publice, vanzari, juridic, financiar, tehnic cat si membrilor comisiei de evaluare a ofertelor.

 

PERIOADA DE DESFASURARE

17-19 martie 2016, 30 ore.

LOCATIA

Sediul BRM din Strada Buzesti, Nr. 50-52,etaj 7, Sector 1, Bucuresti.

CERTIFICARE

In urma sustinerii examenului se acorda un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia EXPERT ACHIZITII PUBLICE, COD COR 214946, acreditat de ANC si eliberat in conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicata.

CONDITII DE INSCRIERE

Participantii la curs trebuie fie absolventi de invatamant superior.

LECTORI

DL. Octavian Constantinescu, formator cu o bogata activitate practica si teoretica in domeniul investitiilor si al achizitiilor publice.

INVITATI SPECIALI

Specialisti din cadrul ANAP si/sau CNSC.

INSCRIERE

Inscrierea se face in baza formularului de participare atasat pe care va rugam sa il trimiteti completat la adresa de e-mailcontact@talivformare.com pana cel tarziu 14 martie 2016.

TAXA de PARTICIPARE

800 RON

Taxa include mapa de lucru, suportul de curs si taxa de examinare ANC.

CURSUL INCLUDE ULTIMELE PROIECTE DE LEGE IN DOMENIU

• Legea achizitiilor publice;

• Lege privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor;

• Lege privind achizitiile sectoriale;

• Lege privind concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii;

fi

Pentru informatii suplimentare despre cursul de achizitii publice si modalitatea de inscriere va rugam sa ne contactati telefonic la 0744.854.502sau in scris pe adresa de e-mail contact@talivformare.com

123

Administrator,

Andreea Constantinescu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *